Wij bieden

Binnen- en buitenschilderwerk
Gevelwerk en renovatie
Behangwerk e.v.a.

Schilderen is een vak.

Voor particulieren en bedrijven.

Wanneer u het schilderwerk uitbesteedt mag u perfectie verwachten.

We zijn niet te klein voor het grote werk, maar ook niet te groot voor het kleine werk..


Voorbeelden:

Onze verf

Wij werken uitsluitend met materialen van Sigma Coatings en Sikkens. Wij staan voor de uitstekende kwaliteit en garantie van deze verfproducten. Mocht een klant echter een ander soort merk wensen dan zullen wij ons uiteraard in dit andere merk verdiepen zodat we samen met de klant een deugdelijke keuze kunnen maken omtrent het te gebruiken verfproduct.

Behangwerk en Glasvlies

Behangen van zowel gewoon behang als glasvlies behang (dit is behang hetwelk na het hangen dient te worden gelatext, dit wordt vaak gebruikt in nieuwbouw) is een vak apart en wordt door ons vakkundig uitgevoerd. Diverse woonspeciaalzaken laten het behangwerk uitsluitend over aan Jos Janssen en zijn vakmensen. het betreft dan vooral behangwerk met een doorlopend motief.

Gevelwerk

Gevelwerk doen wij op verschillende manieren. Uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de gevel. Soms met de hogedrukreiniger en soms middels afstralen, waarna het object met de allerbeste materialen van Sigma Coatings of Sikkens wordt behandeld. Dit kan gebeuren middels een verftechnisch advies. Tevens verzorgen wij onze eigen gekeurde klimmaterialen en steigers.

Renovatie

Wij zijn al jarenlang bedreven in het renoveren van oude en historische gebouwen. Zowel buitenhoutwerk als gevelwerk brengen onze vakmensen weer in nieuwstaat, zonder het oude karakter van de gebouwen aan te tasten. Vanzelfsprekend geld dit ook voor het interieur. Uiteraard alles in goed overleg met de opdrachtgever(s).

Aanbrengen latex middels spuitapparatuur

Sedert 2006 zijn wij in het bezit van de allernieuwste spuitapparatuur. Deze wordt gebruikt in grote ruimtes, kantoren en leegstaande woningen etc. Omdat hierbij veel dient te worden afgeplakt met plakband en afplakpapieren gebruiken we hiervoor het beste materiaal zodat er nimmer beschadigingen zijn aan kozijnen, deuren en ramen.

      Copyright © Schildersbedrijf Jos Janssen                                                                                                                                                                                              Made by Wilma Geraards Multi-media.